Despre mine

Cluj-Napoca, Transilvania - Siebenburgen - Erdelyi, Romania
aici voi destainui intamplari PUNCTUALE (adica, "CLICK") si intamplari DIN CULISE (adica, "ZOOM") din cariera mea, din domeniul muzical romanesc si nu numai, din 1994 pana in prezent. "BYTES" - pentru ca oricat as scrie aici, nu pot sa acopar intreaga atmosfera. Acestea sunt doar "muscaturi" din tortul meu.

vineri, 27 februarie 2009

CLICK: o ştire despre o Casă de Cultură la CLUJ

O pictură murală de peste 300 metri pătraţi a Sălii de dans de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj Napoca a fost refăcută. Sala de dans se numeşte acum Sala Transilvania şi este destinată recepţiilor şi evenimentelor culturale. Picturile murale realizate în 1962, în stilul vremii, au fost recondiţionate şi reconstituite de către voluntarii de la Cercul de pictură a CCS. Decizia de a menţine vechile picturi a fost luată după ce diplomaţi occidentali, care au vizitat recent instituţia clujeană, au recomandat să nu se distrugă identitatea clădirii.
Este incredibil faptul că în continuare, chiar după 20 de ani, trebuie să vină străinii să ne spună cum să ne conservăm şi promovăm cultura şi identitatea noastră locală, iar cei care se află în posturile de conducere sunt complet lipsiţi de personalitate şi simţ estetic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu